top of page
Ny_logo_Smøla_Bluesklubb_1_blå_copy.jpg
treplanke 2023.jpg
Fra Haughjegla fyr
Kanskje Norges mest spesielle, intime og lengste Blueshelg

Etter at Skjærgårdsblues ble startet i 2010 kan vi vel nå si at vi har funnet en planke for gjennomføring som igjen danner et OK nivå på blueshelga. Vi håper også i år at mange finner veien fra fjern og nær. Selv med ikke alt for enkel tilkomst så finner folk veien til Veiholmen da det nå har vist seg at Skjærgårdsblues har blitt en helt spesiell opplevelse. Vi satser på at værgudene er med også i år for at vi skal få den optimale rammen rundt Blueshelga. VELKOMMEN  SKAL DU VÆRE :)

Hvordan finne frem til Veiholmen, Smøla

Smøla og Veiholmen ligger så langt ut i havet som du kan komme mot nord-vest på Nordmøre i Møre og Romsdal fylke. Fra sør kan du komme via Kristiansund, øst og nord via Aure. Enten du kommer med bil eller fly er du avhengig av båt, da med bilferge eller hurtigbåt. Vi har lagt til et kart slik at du kan få en liten orientering om du skulle være usikker på plassen/stedet. Trykk på knappen under her og gule sider, kart kommer opp.  Skriv Veiholmen, Smøla i søkefelt oppe i venstre hjørne og du vil finne frem. For mer info ser du bare videre nedover siden.

Hurtigbåt, ferge- og flyruter

Kystekspressen er en hurtigbåt som går mellom Trondheim og Kristiansund med bla. anløp på Edøya, Smøla. Bussruter er det dessverre ikke på alle anløp men det er på noen. Kvernberget lufthavn i Kristiansund er nærmeste flyplass. For mer info trykker du bare på knappene under her.

Spisesteder, overnatting og severdigheter

Ute på Veiholmen er det flere spisesteder som bla. tilbyr spesialiteter rett fra havet. Lokalt øl er også å finne.

For mer info så trykker du bare på info-knappene under her.

Parkering

I 2018 ble det laget parkeringsplass for bobil og campingvogn ved samfunnshuset på Innveien. For info trykk på knappen under her. Parkering ellers er etter beste evne rundt om men pass på så du ikke parkerer på privat eiendom og stenger inn/utkjørsler til disse.

Ha ei stressfri helg
på Veiholmen med gangavstand mellom spisestedene. 

Bare si ifra da vi kan være behjelpelig med å tilrettelegge en tur for deg/dere enten
du vil en tur på sjøen, kanskje en havørnsafari, besøk i vindmølleparken eller et besøk
på Haughjegla fyr. Håper du/dere får en fin blueshelg ute i havgapet :)
En stor takk til våre annonsører og samarbeidspartnere
bottom of page