Årets artister  

Onkels Bluesrock Band Samfunnshuset torsdag 21:30 

 

Onkels Bluesrock Band er et lokalt band fra Kristiansund.

De har byttet ut en del musikere siste året og har nå endt opp med en veldig god gjeng med erfarne musikere. De kan skilte med svingende Bluesrock som treffer de fleste med låter fra bla. Stevie Ray Vaughan, Delbert Mc Clinton, Jimmy Barnes, Mike Henderson, Gary More, John Mayer, John Mayall, Reidar Larsen, Willy Nelson, Walter Trout, Joe Cocker, Joe Bonamassa, Dance with a stranger. Onkels Bluesrock Band har også begynt å produsere egne låter. 

Bandets medlemmer er:

Anders Grønset: Keyboard

Kjell Inderberg: Vokal

Per Morten Svendsen: Bass Vokal/Kor

Roger Aure: Trommer Vokal/Kor

Bjørn Wammer: Gitar

Odin Landbakk Trio  (Samfunnshuset fredag kveld kl. 21:30) 

Odin LP.jpg

Christina Skjølberg Band (Samfunnshuset fredag kveld kl. 23:30) 

Christina Skjølberg kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre. Da hun entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, hverken her hjemme eller ellers i verden. Dette har endret seg siden den gang, men kvinnelige, vensterhendte bluesgitarister vokser fortsatt ikke på trær! Når hun i tillegg kan skilte med gitarferdigheter på høyde med de tøffeste gutta i klassen, og synger med en ektehet, intensitet og innlevelse få kan matche, skjønner vi at vi her snakker om en unik artist !

 

Christinas musikalske referanser er dypt forankret i 60 og  70-tallets blues, funk og rock, og det samme gjelder fremførelsen på scenen. Publikum som vokste opp med denne musikken og opplevde den live den gang, har etter Christinas opptredener ofte gitt tilbakemeldinger som «jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve dette igjen». Christina gir alt, og vet å underholde sitt publikum !

 

Christina begynte å spille på norske bluesklubber i 2009. I 2014 gav hun ut sitt debutalbum, «Come and get it» på tyske Ruf Records, og turnerte Europa rundt med Ruf´s Bluescaravan. Tett turnering har gitt masse sceneerfaring, og Christina fremstår i dag som en fullblods artist, med stålkontroll på både band og publikum.

 

Etter turneen med Blues Caravan spilte Christina resten av 2014 med eget band på en rekke klubber og festivaler både i Norge og Tyskland. I 2015 ble det flere jobber i Tyskland, og hun var også innom både Østerrike og Sverige foruten en del opptredener her hjemme i Norge.

 

Etter to fødselspermisjoner på rad er en spillesulten Christina nå klar for å opptre igjen, nye låter er under innspilling, og det vil bli smakebiter fra det nye, uutgitte materialet på konseren på Kulturfabrikken den 15.mai. Det nye låtmaterialet fortsetter delvis i samme stil som på debutalbumet, men med enda tydeligere referanser til 70-tallets blues, rock og funk. 

 

Christinas faste backingband består av Tom Arne Fossheim på trommer og Tore Slåttsveen på Bass. 

 

Se også www.facebook.com/christinaskjolberg

 

Underdogs  Samfunnshuset lørdag kveld kl. 21:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underdogs er et lokalt band med besetning frå Smøla og Kristiansund.

Bandet har ligget i dvale noen år pga. familiære årsaker, men er nå klare for første konsert 

på 3 år og vil ha med seg noen gjester for anledningen. Denne gangen har vi vært heldige og

fått med oss May S. Bjørkås fra Kyrksæterøra og Roger Aure opprinnelig fra Smøla.

Variert repertoir med kjente låter fra bla. Joe Bonamassa, Jethro Tull, CC Top, Johnny Winter ++

 

Bandets medlemmer er:

Roar Sivertsen: Vokal og gitar

Svein Klepp: Bass

Ola Ulvund: Tangenter

Anker Møllerop: Trommer og backing vokal

Gjestemusikere

Sam Natanael Møllerop-Allum: Vokal

Roger Aure: Perc. og vokal

Mats Nerli: Gitar og vokal

The Blues Express Samfunnshuset lørdag kveld kl. 23:30

The Blues Express er et  velkjent norsk bluesband som dekker et stort spenn innen blues-sjangeren med elementer fra West Coast Jump Blues, Texas Blues, Chicago Blues og noe soul & Rock'n Roll. 

Bandet skriver og fremfører en god del egne låter og jobber for tiden med ny studio-plate.

2019 ble et stort år for bandet. The Blues Express var med å vinne 2. plassen i European Blues Challenge, (EBC9, på Azorene i April. Denne konkurransen foregikk på Azorene utenfor Portugal første helgen i april hvor 22 land konkurrerte mot hverandre om de gjeve titlene 1. 2. og 3. plass. Etter dette har bandet vært mye opptatt med festivaljobber og turnevirksomhen både i inn- og utland. The Blues Express ble også nominert for spellemannsprisen i kategorien Blues 2018.

I september 2019 dro bandet til Austin, Texas for å spille inn en liveplate på den legendariske klubben Antones Nightclub. 16 låter ble festet til tape og bandet slapp ut albumet "Live at Antones" i desember samme år og har mottatt strålende omtaler fra inn- og utland. BluesNews i Norge ga albumet hele 5 av 6 terninger i sitt April nummer av bladet.

Andre høydepunkter som bør fremheves er Moldes Internasjonale Jass Festival hvor bandet spilte for et fullsatt Alexandriaparken samt Bay-Car Blues Festival i Grande-Synthe i Frankrike.

Se frem til en fantastisk konsert med et av Norges mest autentiske bluesband for tiden :)

Bandets medlemmer:

Ronald Ottesen: Munnspill/vokal

Kai Fjellberg: Gitar/vokal

Trond Hansen: Bass

Kåre Amundsen: Trommer

Øystein Undheim: Tangenter

Hjemmeside: www.thebluesexpress.no

Facebook: www.facebook.com/thebluesexpressnorway

Instagram: www.instagram.com/thebluesexpressnorway

You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCI-ZQi-BhVrBaiJQ3x9BYjw/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3SOnZM7NdidUTQWW4zyEvn?si=8_Vr5ay_TrGKdeEld1dewQ 

Mats Nerli Samfunnshuset fredag ettermiddag kl. 17:00

 

 

 

 

Suksessen i fjor må bare gjentas i år. Det gledes :)

 

 

 

En stor takk til våre samarbeidspartnere 
Logo_SB1_Nordvest Hvit.png