top of page
treplanke 2023.jpg

Årets artister er:

 

 

Øyvind Vassli Hansen  torsdag kveld kl. 20:00 i Olsen Naustet

Øyvind Vassli Hansen.jpg

Øyvind Vassli Hansen kommer fra Kristiansund og er en dreven bluesartist, kanskje mest kjent som frontfigur i Bolga Blues Band. Øyvind er med å preger bluesmiljøet på Nordmøre i flere band og her kan bla. nevnes Hoodoo Hogs

https://on.soundcloud.com/9QWfGyYaJgw7EtE77

https://on.soundcloud.com/wzMcDnFy6x5fpjVUA

 

 

Betty Blackmail Band  torsdag kveld kl. 22:00 i Samfunnshuset

Betty Blackmail Band er et firemanns elektrisk bluesband, basert lengst sør I Trøndelag. Bandet er bygd opp rundt den distinkte, soulfulle stemmen til Berit “Betty Blackmail” Hanssen, sterke sanger og lekne livekonserter. Bandet er et energisk og hardtslående liveband bestående av dyktige musikere, og bandet spiller både eget materiale og tolkninger av andres sanger på sin særegne måte – rått, blått, følsomt og dynamisk.

 

Betty Blackmail Band så dagens lys I den nåværende utgaven en gang I løpet av sommeren 2017. Bandet hadde allerede rukket å gi ut et album under et tidligere navn da, og mens bandet jobbet med ny plate i studio ble det første albumet, «Hands All Dirty»  relansert under det nye navnet Betty Blackmail Band. Albumet ble godt mottatt, og fikk radiospillinger over store deler av verden - Spania, Frankrike, England, Tyskland -og sist men ikke minst fikk albumet en god del oppmerksomhet i U.S.A. Oppfølgeralbumet, "Murky Waters"(2018), ble enda bedre mottatt, og bandets popularitet har steget jevnt og trutt etter lanseringen. Betty Blackmail Band har i ettertid gitt ut tre singler og et par videoer, bandet blir jevnlig spilt på radio over store deler av verden, og en av bandets musikkvideor har funnet veien til TV-skjermene i Chicago. Bandet jobber for tiden med sitt tredje studioalbum.

 

Betty Blackmail Band er først og fremst et liveband, ingenting kan erstatte stemningen, kraften og samspillet mellom bandet og publikum. Bandet spiller konserter i inn- og utland året rundt og vil med glede spille hvor som helst i verden (eller andre steder)! 😉 hvor det er gjennomførbart.

https://www.facebook.com/BettyBlackmail/videos

 

Betty Blackmail Band er:

Berit “Betty Blackmail” Hanssen, vokal

Stein Hanssen, gitar/vokal

John “Mini” Kamphaug, bass/vokal

John Eirik Nilsen, trommer

Betty Blackmail Band.jpg

 

 

Mats Nerli  fredag kveld kl. 20:00 på Havkroa

Pressebilde (1).jpg

Mats er viden kjent for sin unike formidlings- og fortellerevne. Med gitar i hendene og glimt i øyet inviterer han publikum inn i en verden med bittersøte vinklinger, underfundige skråblikk og tidvis brutalt ærlige oppgjør med mennesket.
Mats har gitt ut mye musikk og flere av disse har hatt fast rotasjon på flere av landets radiokanaler.
I 2023 slapp han flere singler som til slutt kulminerte i albumet «Kaudervelsk». Dette ble godt tatt imot av presse og publikum.
Til vanlig er han låtskriver, gitarist og vokalist i Nerli There – et rockeband fra Istad i Molde kommune som blir som omtalt som «Norges beste liveband du antagelig ikke har hørt om». Bandet har gitt ut flere plater, men da på engelsk. Nå blir linjen mellom Nerli There og solokarriere mer visket ut da bandet skal «gå norsk».
Når Mats nå tar solokonserter, blir det spilt ikke bare musikk fra egen karriere, men også nye omdiktede tekster fra Nerli There sin katalog.
Anmeldelse av Mats sine konserter kan lyde sånn:
«Ettermiddagskonserten på fredag var det Mats Nerli som stod for. Allerede her kom det som ble et av de store høydepunktene for undertegnede. For en konsert! Han klarer, alene på scenen,
kunststykket med å få publikum til å lytte oppmerksomt i to strake timer. Og sjelden er det blitt ledd mer på en norsk bluesfestival! Mats sine betraktninger om ungkars- og bygdelivets gleder og sorger
ble fremført med bravur. Om det stemmer at en god latter forlenger livet, så la vi nok alle på et års levetid ekstra denne ettermiddagen
»

Nina Hanssen – Bluesnews

 

 

Wild Bunch  fredag kveld kl. 22:00 i Samfunnshuset

Wild Bunch.jpg

WILD BUNCH er et relativt ferskt band med base i Kristiansund og Smøla, som består av ungguttene Kim og Magnus Hatlen i front på gitar og vokal. Med seg har de Roger Aure på trommer og vokal, Svein Klepp på bass og Anders Grønseth på tangenter.

Medlemmene har tidligere vært med i flere band og andre musikalske prosjekter på Nordmøre.

WILD BUNCH ble startet på høsten 2023 og
spiller rock og blues fra artister som Stevie Ray Vaughan, ZZ top, 

Jimi Hendrix, Cream, Joe Bonamassa, Creedence og Gary Moore for å nevne noen.

De lover bra trøkk med «rocka blues» som nok de fleste vil like.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=61558004301623

poten.jpg

Christina Skjølberg Band   fredag kveld kl. 23:30 i Samfunnshuset

Christina kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre. Da hun entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, hverken her hjemme eller ellers i verden.

Dette har endret seg siden den gang, men kvinnelige, vensterhendte
bluesgitarister vokser fortsatt ikke på trær. Når hun i tillegg kan skilte med gitarferdigheter på høyde med de tøffeste gutta i klassen, og synger med en ekthet, intensitet og innlevelse få kan matche, skjønner vi at vi her snakker om en unik artist.
Christinas musikalske referanser er dypt forankret i 60 og 70-tallets blues, funk og rock, og det samme gjelder fremførelsen på scenen. Publikum som vokste opp med denne musikken og opplevde den live den gang, har etter Christinas opptredener ofte gitt tilbakemeldinger som «jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve dette igjen». Christina gir alt, og vet å underholde sitt publikum.
Christina begynte å spille på norske bluesklubber i 2009. I 2014 gav hun ut sitt debutalbum, «Come and get it» på tyske Ruf Records, og turnerte Europa rundt med Ruf ́s Bluescaravan. Tett turnering har gitt masse sceneerfaring, og Christina fremstår i dag som en fullblods artist, med stålkontroll på både band og publikum. Etter turneen med Blues Caravan spilte Christina resten av 2014 med eget band på en rekke klubber og festivaler både i Norge og Tyskland. I perioden før koronaen i 2015-
2019 turnerte Christina både i Tryskland og Norge i tillegg til å gjøre flere konserter også i Sverige og Østerrike.
Christina er nå i gang igjen for fullt og gav høsten 2022 ut et nytt album “I ́m on fire”, som har høstet gode kritikker både i Norge og internasjonalt. Det nye låtmaterialet fortsetter delvis i samme stil som på debutalbumet, men med enda tydeligere referanser til 70-tallets rock, blues og funk.

Det gledes til Skjærgårdblues igjen :)

https://open.spotify.com/artist/3nR6Ws18BjscZj4BCYBen8?si=4fcb799a71b641bf

 

 

Dmitriy Stoyan   Lørdag kveld kl. 20:00 på Havkroa

Stoyan.jpg

Dmitriy kommer fra Kyiev i Ukraina. Utdannet innen sang og vokal kombinert med en stor kjærlighet til gitarer gjør en konsert med Dmitriy til noe helt spesielt. Han byr på både egne og andres låter, som han har en egen evne til å gjøre til sine egne.

Synger på engelsk samt noen sanger på ukrainsk.

Har tidligere turnert i Storbritannia og Spania med ukrainsk teater-musikk gruppe.

https://www.youtube.com/watch?v=bIDYVsu-naw

 

https://www.facebook.com/dstoyan

 

 

Kåre Audun & Kompaniet    Lørdag kveld kl. 22:00 i Samfunnshuset

Kåra Audun & Kompaniet.jpeg

Kåre Audun & Kompaniet

 

Her blir det akustisk musikk og ørensfryd med sterk lyttefaktor!

Kåre Audun Holm legger vekt på gode melodier og tekster med mening og er en formidler av rang med sin ekthet og innlevelse. Inge Bævre sine vare og fine gitarsoloer krydrer den nære og tette stemningen. Med seg har de et rutinert og solid komp med Ørjan Strømme på bass og Kjetil Høyvik på trommer.

Dette er en kvartett som har høstet masse skryt fra en stadig økende tilhengerskare de siste åra"

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063140564450

Hungry John Band    lørdag kveld kl. 23:30 i Samfunnshuset

Hungry John.jpg

Hungry John Band består av:
Hungry John/ John Magnar Bernes : Vokal & Munnspill.
Atle Johannesen: Gitar.

Aksel Fjæra: Bass.

Gunnar Bergstrøm: Trommer
Denne besetningen har jobbet sammen i nesten 30 år, og har utviklet et solid samspill, og en egen sound.
Repertoaret består for det meste av låter skrevet av John Magnar Bernes.
Hungry John har utgitt 15 plater i sin karriere.
Vinner av bluesprisen på Notodden Bluesfestival 2003 og bluesprisen på Hell bluesfestival 2022.

https://open.spotify.com/artist/4GwvLelxCB2hHEO7ftA0HX?si=9lZLJ-uaTEKbMHEc2WN0YA

En stor takk til våre annonsører og samarbeidspartnere
bottom of page