Nyheter og info:

Hei igjen:)

20 og 21. september blir det full rulle på Bøteriet. Vi starter fredagskvelden med 2 konserter og lørdag blir det tromme-workshop, seminar for barn og unge, jam-session og kveldskonserter så her er det bare å glede seg og sett av hele helga :)

Billetter få's kjøpt via Vipps, bare søk opp Smøla Bluesklubb eller du kan gjøre det via https://smolabluesklubb.hoopla.no/sales/4150400092

For mer info kan du søke opp Bøteriet eller Smøla Bluesklubb på Facebook.

Vi hadde Heather Crosse på Skjærgårdsblues for 2 år siden og det var bare helt fantastisk. Nå har hun fått med seg Anthony "Big A" Sherrod og de vil fredag kveld kjøre konsert der Heather fronter bandet og lørdag kveld blir det "Big A" som fronter bandet. Det vi da bli 2 forskjellige konserter og med seg på trommer har de ingen ringere enn Lee Williams Jr. Disse vil bare levere noe av det beste innen bluesmusikk til en hver smak.

"Big A" er en fantastisk gitarist fra selveste Crossroads, Clarksdale, Missisippi. Antony gjorde sin første norske opptreden på Notodden for 2 år siden sammen med Superchickan, Criston “Kingfish” Ingram, med flere.  Dette vil bli et fyrverkeri av sceneopptreden med gitarspill som gleder de fleste.

Heather Crosse er en flott  vokalist og bassist også med gode røtter i Clarksdale. Husk det var der det hele startet. Heather er en fast del av musikerne rundt Ground Zero Blues Club som ble startet av Morgan Freeman (ja nettopp det ja,  han selveste Morgan Freeman). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En stor takk til våre samarbeidspartnere